Mystery Trail Hoorn

Hallo, welkom in Hoorn bij de Mystery Trail.

Jullie gaan 15 bijzondere mensen in deze stad ontmoeten. Het doel is om deze mensen op te sporen (via GPS). Zijn jullie op de plek aangekomen dan doe je de bijbehorende opdracht. Met het vinden van de spot en de opdrachten kunnen jullie punten verdienen.

Je speelt tegen elkaar in kleine groepjes, dus probeer zoveel mogelijk punten te verdienen en de High Score te pakken! Is de opdracht gedaan dan verdwijnt de Inwoner uit de lijst. Alles gedaan? Dan ga je naar de laatste spot, de Finish (oranje vlag).

Vergeet niet het geluid en GPS van je smartphone aan te zetten. Ook zonder GPS kun je spelen, dan gebruik je gewoon het kaartje. Bij Start & Route vind je hoe moet starten. Succes en veel plezier!
Je gaat eerst de inwoner zoeken, daar de opdracht doen en dan weer naar een volgende inwoner van de stad.

Je mag zelf bepalen welke inwoner jullie als eerste gaan zoeken. De icoontjes op de kaart geven HINTS over de inwoner, maak daar gebruik van.

Hoe werkt het?
1. Vul hieronder je Teamnaam in om te starten.
2. Kies een inwoner die je wilt gaan zoeken uit de rode lijst
3. Start Locatie zoeken (button), je ziet het aantal meters dat je verwijderd bent van de spot.
4. Speur de inwoner op via de kaart (GPS-tracker)
5. Inwoner gevonden dan geeft de App dit aan (je krijgt 250 bonuspunten)
6. Doe op de locatie de opdracht, (ook als je de locatie niet precies hebt gevonden)
7. Kies dan weer de volgende inwoner, etc.
Alle locaties gedaan, dan ga je naar de Finish (oranje vlag)

PUNTEN:
Inwoner gevonden = 250 punten
1 ster vraag (eenvoudig) = 250 punten
2 sterren vraag (gemiddeld) = 300 punten
3 sterren vraag (moeilijk) = 350 punten


Dit gaat jullie lukken, veel plezier!

p.s. Soms werkt GPS en/of de eigen Locatie niet goed in de stad (hoge gebouwen bijv), gebruik dan alleen de kaart.

Tip 1. Eetcafe Schippershuis

Het liedje 'het kleine cafe aan de haven' van Vader Abraham is geschreven over dit cafe.! Voor ouderwetse gezelligheid zit je hier dan ook zeker goed. Vaste klanten spreken over hun tweede huiskamer. Binnen vind je een biljard, veel curiosa en een oude piano die nog regelmatig bespeeld wordt.

Veermanskade 1

Tip 2. Gumbleton English Tea Room

Stap binnen en ervaar de ontspannen Engelse sfeer. Kies uit 35 soorten thee en geniet ervan in combinatie met een stuk taart, scone of hartig hapje. Op zoektocht door de menukaart van Gumbleton zal je je een beetje in Engeland wanen. Denk bij de typisch Engelse recepten ook aan heerlijkheden zoals scones met clotted cream en jam.

Grote Noord 14

Tip 3. Burgers Hoorn

Voor grandioze, pure hamburgers ga ja naar Burgers Hoorn. De burgers worden op ambachtelijke wijze gemaakt van hoge kwaliteit vlees. Het vlees dat ze gebruiken bij Burgers Hoorn is eerlijk en vrij van toevoegingen en smaakmakers. Het brood wordt dagelijks vers gebakken door het Bakkers Atelier.

Kerkstraat 5

Tip 4. Watertaxi

Verken de havens van Hoorn vanaf het water, maak een rondvaart langs de kustlijn. Geniet van het water en de historische haven. Er zijn diverse plekken om op te stappen. Op mooie dagen is reserveren aan te raden!

Oostereiland 21

Tip 5. Julianapark

Een héérlijk park aan het water. Naast het recreatiegebied Schellinkhouterdijk vind je er het Schelpenstrandje en het hertenkamp.

Julianapark
hier komt jullie Selfie!

ZOEK DEZE INWONERS!

nl Nederlands
X