Mystery Trail Groningen

groningen
Hallo, welkom in Groningen bij de Mystery Trail.

Jullie gaan 15 bijzondere mensen in deze stad ontmoeten. Het doel is om deze mensen op te sporen (via GPS). Zijn jullie op de plek aangekomen dan doe je de bijbehorende opdracht. Met het vinden van de spot en de opdrachten kunnen jullie punten verdienen.

Je speelt tegen elkaar in kleine groepjes, dus probeer zoveel mogelijk punten te verdienen en de High Score te pakken! Is de opdracht gedaan dan verdwijnt de Inwoner uit de lijst. Alles gedaan? Dan ga je naar de laatste spot, de Finish (oranje vlag).

Vergeet niet het geluid en GPS van je smartphone aan te zetten. Ook zonder GPS kun je spelen, dan gebruik je gewoon het kaartje. Bij Start & Route vind je hoe moet starten. Succes en veel plezier!
Je gaat eerst de inwoner zoeken, daar de opdracht doen en dan weer naar een volgende inwoner van de stad.

Je mag zelf bepalen welke inwoner jullie als eerste gaan zoeken. De icoontjes op de kaart geven HINTS over de inwoner, maak daar gebruik van.

Hoe werkt het?
1. Vul hieronder je Teamnaam in om te starten.
2. Kies een inwoner die je wilt gaan zoeken uit de rode lijst
3. Start Locatie zoeken (button), je ziet het aantal meters dat je verwijderd bent van de spot.
4. Speur de inwoner op via de kaart (GPS-tracker)
5. Inwoner gevonden dan geeft de App dit aan (je krijgt 250 bonuspunten)
6. Doe op de locatie de opdracht, (ook als je de locatie niet precies hebt gevonden)
7. Kies dan weer de volgende inwoner, etc.
Alle locaties gedaan, dan ga je naar de Finish (oranje vlag)

PUNTEN:
Inwoner gevonden = 250 punten
1 ster vraag (eenvoudig) = 250 punten
2 sterren vraag (gemiddeld) = 300 punten
3 sterren vraag (moeilijk) = 350 punten


Dit gaat jullie lukken, veel plezier!

p.s. Soms werkt GPS en/of de eigen Locatie niet goed in de stad (hoge gebouwen bijv), gebruik dan alleen de kaart.

Tip 1. Recessie

Houd je van vintage, dan kun je in Groningen je hart ophalen. Voor vintage kleding moet je bij Recessie zijn, een begrip in de stad! Dit is een superleuke winkel vol kleding, schoenen en accessoires uit de jaren ’60, ’70 en ’80.

Oude Kijk in ’t Jatstraat 54

Tip 2. Concerthuis

Het Concerthuis is een eetbar waar alles kan en alles mag! Tot een paar jaar geleden zat hier het filmhuis, en er hangt nog steeds een gemoedelijk sfeertje. Beetje chaotisch, altijd druk, vol jonge mensen. De kaart gaat uit van foodsharing: je kunt lekker veel kleine gerechtjes bestellen om te delen, zoals een maiskolf, watermeloen met feta en vegan springrolls.

Poelestraat 30

Tip 3. Speelgoedwinkel Toy Toy (gratis)

Bij speelgoedwinkel Toy Toy waan je je even helemaal in grootmoeders tijd met muziek en speelgoed van vroeger. Deze winkel in het leukste straatje van Groningen biedt prachtig ouderwets speelgoed.

Folkingestraat 11

Tip 4. Eetcafé de Eerste Kamer

Eetcafé de Eerste Kamer is in het hartje van het uitgaanscentrum. Elke dag is er een verrassend dagmenu, die kost je minder dan €10.

Peperstraat 9

Tip 5. Noorderplantsoen

Als je niet uit Groningen komt, ben je waarschijnlijk niet bekend met het Noorderplantsoen. Dit is een groot en heerlijk park aan de rand van het centrum. Je wandelt er zo naar thuis en de gezelligheid op een zonnige dag is daar ongekend. Koop wat te drinken in de supermarkt en ga eevn lekker hangen in dit park.

Leliesingel
hier komt jullie Selfie!

ZOEK DEZE INWONERS!

nl Nederlands
X