Mystery Trail Eindhoven

Hallo, welkom in Eindhovuuhh 🙂 bij de Mystery Trail.

Jullie gaan 15 bijzondere mensen in deze stad ontmoeten. Het doel is om deze mensen op te sporen (via GPS). Zijn jullie op de plek aangekomen dan doe je de bijbehorende opdracht. Met het vinden van de spot en de opdrachten kunnen jullie punten verdienen.

Je speelt tegen elkaar in kleine groepjes, dus probeer zoveel mogelijk punten te verdienen en de High Score te pakken! Is de opdracht gedaan dan verdwijnt de Inwoner uit de lijst. Alles gedaan? Dan ga je naar de laatste spot, de Finish (oranje vlag).

Vergeet niet het geluid en GPS van je smartphone aan te zetten. Ook zonder GPS kun je spelen, dan gebruik je gewoon het kaartje. Bij Start & Route vind je hoe moet starten. Succes en veel plezier!
Je gaat eerst de inwoner zoeken, daar de opdracht doen en dan weer naar een volgende inwoner van de stad.

Je mag zelf bepalen welke inwoner jullie als eerste gaan zoeken. De icoontjes op de kaart geven HINTS over de inwoner, maak daar gebruik van.

Hoe werkt het?
1. Vul hieronder je Teamnaam in om te starten.
2. Kies een inwoner die je wilt gaan zoeken uit de rode lijst
3. Start Locatie zoeken (button), je ziet het aantal meters dat je verwijderd bent van de spot.
4. Speur de inwoner op via de kaart (GPS-tracker)
5. Inwoner gevonden dan geeft de App dit aan (je krijgt 250 bonuspunten)
6. Doe op de locatie de opdracht, (ook als je de locatie niet precies hebt gevonden)
7. Kies dan weer de volgende inwoner, etc.
Alle locaties gedaan, dan ga je naar de Finish (oranje vlag)

PUNTEN:
Inwoner gevonden = 250 punten
1 ster vraag (eenvoudig) = 250 punten
2 sterren vraag (gemiddeld) = 300 punten
3 sterren vraag (moeilijk) = 350 punten


Dit gaat jullie lukken, veel plezier!

p.s. Soms werkt GPS en/of de eigen Locatie niet goed in de stad (hoge gebouwen bijv), gebruik dan alleen de kaart.

Tip 1.Vascobello V-bar

Het Belgische concept is naar Nederland overgewaaid. De uitdagende interieurs geniet je het beste met de extreem lekkere koffie en een broodje. Nu ook in Eindhoven!

Grote Berg 16

Tip 2. Strijp S

Stap binnen en ervaar de horecagelegenheden, de winkels en zelfs de kantoorpanden. Rauw, industrieel, modern en creatief zijn de sleutelwoorden. Het voormalige Philips terrein is het culturele en creatieve hart van Eindhoven. Een beetje uit het centrum, maar echt de moeite waard.

Torenallee, Eindhoven

Tip 3. DAF Museum

Natuurlijk voor de autoliefhebbers, dit museum gewijd aan de auto met het 'pientere pookje'. Maar ook de vrachtwagens krijgen de nodige aandacht. Van Paris Dakar, tot concept cars. Mooie uitstalling van een stukje Nederlands glorie.

Tongelresestraat 27

Tip 4. Pastry Club

Gevestigd in de oude machinekamer van Philips, dus dat moet wel Eindhoven zijn. Hier kun je de heerlijkste patisserie zien én proeven in een fantastische industriële omgeving. Van hartig tot zoet, van ijs tot chocolade en van taart tot desserts.

Ketelhuisplein 7

Tip 5. Grand Café Centraal

Een leuke plek aan de markt en op de Trail. Goed voor een snelle lunch of uitgebreid diner. Maar wij komen hier voor het lekker speciaal bier of een goed glas wijn. Heerlijk de Trail nog eens bespreken dat doe je in Centraal.

Markt 8
hier komt jullie Selfie!

ZOEK DEZE INWONERS!

nl Nederlands
X