Mystery Trail Brugge

Hallo, welkom in Brugge bij de Mystery Trail.

Jullie gaan 15 bijzondere mensen in deze stad ontmoeten. Het doel is om deze mensen op te sporen (via GPS). Zijn jullie op de plek aangekomen dan doe je de bijbehorende opdracht. Met het vinden van de spot en de opdrachten kunnen jullie punten verdienen.

Je speelt tegen elkaar in kleine groepjes, dus probeer zoveel mogelijk punten te verdienen en de High Score te pakken! Is de opdracht gedaan dan verdwijnt de Inwoner uit de lijst. Alles gedaan? Dan ga je naar de laatste spot, de Finish (oranje vlag).

Vergeet niet het geluid en GPS van je smartphone aan te zetten. Ook zonder GPS kun je spelen, dan gebruik je gewoon het kaartje. Bij Start & Route vind je hoe moet starten. Succes en veel plezier!
Je gaat eerst de inwoner zoeken, daar de opdracht doen en dan weer naar een volgende inwoner van de stad.

Je mag zelf bepalen welke inwoner jullie als eerste gaan zoeken. De icoontjes op de kaart geven HINTS over de inwoner, maak daar gebruik van.

Hoe werkt het?
1. Vul hieronder je Teamnaam in om te starten.
2. Kies een inwoner die je wilt gaan zoeken uit de rode lijst
3. Start Locatie zoeken (button), je ziet het aantal meters dat je verwijderd bent van de spot.
4. Speur de inwoner op via de kaart (GPS-tracker)
5. Inwoner gevonden dan geeft de App dit aan (je krijgt 250 bonuspunten)
6. Doe op de locatie de opdracht, (ook als je de locatie niet precies hebt gevonden)
7. Kies dan weer de volgende inwoner, etc.
Alle locaties gedaan, dan ga je naar de Finish (oranje vlag)

PUNTEN:
Inwoner gevonden = 250 punten
1 ster vraag (eenvoudig) = 250 punten
2 sterren vraag (gemiddeld) = 300 punten
3 sterren vraag (moeilijk) = 350 punten


Dit gaat jullie lukken, veel plezier!

p.s. Soms werkt GPS en/of de eigen Locatie niet goed in de stad (hoge gebouwen bijv), gebruik dan alleen de kaart.

Tip 1. Jilles Beer & Burgers

Op de route van de Trail bij de Vismarkt dit leuke eetcafe. Beste combinaties van hamburgers met speciaal geselecteerde bieren. Je moet wel van Hamburgers houden maar dat doen wij toevallig. En ook van lekker bier!

Tip 2. Basiliek van het Heilig Bloed

Dit is een bedevaartsoord en eigenlijk 2 kapellen boven elkaar, hoe bijzonder is dat. De onderste kapel is romaans en erg sfeervol. De bovenste bevat het relikwie waar het allemaal om te doen is. Doen dus!

Tip 3. Li O Lait

In een zijstraat van de Trail in de Dweersstraat , drink je de lekkerste coffees en is het leuk lunchen. Het cafeetje is gezellig en vintage achtig ingericht, waardoor je je hier direct thuis voelt.

Tip 4. Onze Lieve Vrouwe Kerk

Je loopt er langs tijdens de Trail, de OLV-kerk. De 122m hoge toren is imposant en de op 1 na hoogste bakstenen toren van de wereld! Binnen moet je de Michelangelo zien, wereldberoemd!. Brugge zonder OLV kan eigenlijk niet.

Tip 5. La Belgique Gourmande

Brugge staat bekend om haar lekkere eten. Of het nu om wafels gaat, pralines en andere chocolade, bier of het eten bij sterrenrestaurants. Chocolade en pralines proef en haal je bij de Gourmande op de Breidelstraat

Tip 6. Brugse Zot (De Halve Maan)

Brugge zien maar geen Brugse Zot drinken is misschien wel onmogelijk. Hoe dan ook een bezoek aan de brouwerij de Halve Maan is echt leuk, leerzaam en op het einde nog lekker ook. Brouwerij op het Walplein

hier komt jullie Selfie!

ZOEK DEZE INWONERS!

nl Nederlands
X