Jullie staan klaar voor de start in Luxemburg. We hebben leuke locaties voor jullie uitgekozen in Luxemburg.

Het doel is om deze locaties te vinden en daar krijg je een vraag. Is de vraag beantwoord, dan verdwijnt deze uit de lijst.

Belangrijk
- Begin bij vraag 'A'
- De volgorde van de vragen/ locaties kun je ook zelf bepalen
- Gebruik de kaart en zet een logische route uit
- Ben je met meerdere teams? Elk team bepaalt zijn eigen route
- Spreek na (bijvoorbeeld) 3 uur ergens af met de andere teams, bijvoorbeeld bij de finish
- Je kunt altijd pauzeren, ook als je met meerdere teams speelt
- de antwoorden op de meeste vragen kun je vinden bij de locaties
- Tip! Benoem een Teamleider
- Zet geluid en GPS aan op je smartphone!

Succes en veel plezier!

Tip 1. La Chiggeri

Als je zin hebt in een lekker hapje eten in een heel gezellig zaakje, dan kunnen we 'La Chiggeri' aanraden. Met lekker weer heb je bovendien prachtig uitzicht over het zakelijke (Europese) district van Luxemburg, en de vallei.

15 Rue du Nord, Luxemburg

Tip 2. Wijn proeven

Wil je een kijkje nemen bij een wijnmaker? Stap in de stad Luxemburg in de bus en ga naar Remich. Hier kun je wijn proeven bij Caves St. Martin. Remich ligt op zo’n 40 minuten met de bus van Luxemburg Stad. In Remich loop je langs de Moesel totdat je het wijnhuis tegenkomt.

Route de Stadtbredimus, Remich

Tip 3. Steinfort Adventure

'Steinfort Adventure', dat is gave actie in de natuur! Maar ook ecotoerisme en milieubewustzijn. In de kruinen van de bomen klimmen vereist moed en concentratie. Er zijn tien verschillende parcours. Leuk!

Rue du Schwarzenhof, Steinfort

Tip 4. Grund

In het bovenste gedeelte van Luxemburg-Stad kom je heel wat expats tegen, in het lager gelegen stuk, dat Grund heet, heb je juist volop studenten om je heen. Grund is spectaculair om vanaf boven te bekijken, je ziet dan geweldig goed hoe mooi Neumünster Abbey is. Ga zeker naar Cafe des Artistes waar je ‘s avonds kunt meezingen met de piano speler.

22 Mnt du Grund, Luxemburg

Tip 4. Lift Pescatore Park

Neem zeker de lift vanuit het Pescatore Park naar de wijk Pfaffenthal, ook in de Alzette vallei. Vanuit de panoramische (lees: glazen) lift heb je een adembenemend uitzicht op de stad en Grund. De lift zakt maar liefst 71 meter de diepte in

13 Avenue Jean-Pierre Pescatore, Luxemburg

Vinden jullie Qula leuk? Dan hebben we een surprise. Wij geven jou en je medespelers korting kado. Dan kun je Qula in een andere stad spelen voor slechts €18,75.

Tip! ook leuk als personeelsuitje.
 
 
aantal kortingscodes: 1 (max 6)
naar dit adres sturen we je kortingscode
nl Nederlands